My Beach Essentials

Здравейте, приятели!

Отивайки към плажа преди седмица ми хрумна да ви покажа моите beach essentials или по-точно какво нося в плажната си чанта. Винаги се опитвам да нося само най-нужното, но ако трябва да бъда честна никога не ми се получава. Знам, че повечето блогърки вече имат по един такъв пост, но реших че ще ви бъде интересно!

Чантата, която използвам това лято е от  T.G./handmade art/  и съм напълно сигурна, че я знаете, защото имам специален пост за нея.  Тя е голяма и събира всичките ми неща, А наскоро разбрах, че тази чанта напомняла на мама за Мечо Пух… заради балоните, нарисувани върху нея.

Слънцезащита: Тя е задължителна за плажа (и не само). Повече за продуктите, които избрах тази година може да разберете тук. Към слънцезащитата прибавих и какаовото масло, което ми помогна да почернея по-бързо и да придобия така мечтания шоколадов тен.

img_7484

Хидратация: Термалната вода и водата от липа, която получих в кутията на Кибрит, също са задължителни в моята чанта. Те хидратират и успокояват кожата, а и определено я освежават.

img_7511

Грижа за устните: Балсамът за устни също присъства в чантата ми, за да бъдат  устните ми меки и хидратирани. Истината е, че силното слънце влияе доста зле на устните и е задължително да се погрижим за тях. Залагам на балсам, който има SPF, разбира се.

img_7517

Защита: На къде без шапка, шал и шапка? Никъде не излизам без слънчевите очила, защото в повечето случаи слънцето е твърде силно за очите ми.

Забавление: Релаксирам с книга в ръка или слушайки музика, така че никога не ги изваждам от чантата.

img_7522

Това е от мен! А вие какво носите в плажната си чанта?

Kisses, Steffani

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s