“Следобедът на годината”

Здравейте, приятели!

Добре дошли отново в моя блог!

Август, следобедът на годината, е тук и мисля, че абсолютно всеки е доволен от този факт. А за какво е лятото? То е сезонът на дългите следобеди и мързеливите утрини. То е прекрасно време да забавим темпото. Лятото винаги е минавало толкова бързо, като едно мигване. Но то е моментът, в който трябва да се насладим на спонтанните решения и лудориите. Да бъдем себе си! Да бъдем щастливи! Да обичаме живота! И да го живеем пълноценно!

И така след лирическото ми отклонение е време да ви разкажа и за outfit-a ми, който е перфектен за една дълга разходка. Късите панталонки са задължителни в гардероба ми в по-топлите дни на годината. Те са удобни, а и се съчетават перфектно с всичко. Дори и през летния сезон аз не изневерявам на ризките. Такава си търсех отдавна и на нея попаднах на летните намаления. Откакто я имам, не я свалям и я съчетавам с абсолютно всичко.

Чантите са един от най-любимите ми аксесоари и винаги обръщам голямо внимание на тях. А коя е най-подходящата за летния сезон? Разбира се, плетената чанта. Ефектна, различна и забележима. И има цвят по нея! Да живее жълтото, което внася толкова радост и веселие! А щом е такава чантата, значи и кецовете трябва да са същите. Класически кецки Converse в цвят екрю. Перфектно! Тези обувки не свалям цяло лято, защото са супер удобни и готини. И, разбира се, на къде без шапка? Аксесоарът, който завършва тоалета, но и предпазва от силното слънце. Никога не съм се притеснявала да нося такива шапки и в градски условия.

И да, знам, че вместо да снимам, трябва да съм на плажа с мохито в ръка, но точно след снимките се запътих към плажното барче. Подготвена съм и винаги съм с бански под дрехите! Защото лятото е сезонът на банските и безкрайните дни, прекарани без грим. Лятото е сезонът на свободата! Наслаждавайте му се! Не планувайте, а действайте!

Outfit:

Риза: H&M // Панталонки: New Rich // Кецове: Converse // Шапка: Loevenich Fashion

img_5711

img_5694

img_5686

img_5716

img_5708

Location: Nessebar, Bulgaria

Kisses, Steffani

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s