My Sun Protection Products

Здравейте, приятели!

Слънцето прави много за нас: повишава нивата на витамин D и серотонин, намалява риска от различни болести и тн. Но както е в повечето случаи, ползите за здравето от слънчева светлина зависят и от дозата. Затова трябва да се предпазваме от нея и днес ще ви покажа кои продукти избрах това лято, за да защитя кожата си.

Bioderma Photoderm Bronz Spray SPF30

img_5598

Ще започна със слънцезащитата за тяло. Този продукт помага на кожата да произвежда мелатонин и така определено се почернява по-бързо. Осигурява висока защита от слънцето и предпазва от преждевременно състаряване. Изключително лека текстура, която не оставя мазен слой и бели следи, а и хидратира добре кожата.

La Roche-Posay Anthelios Anti-Shine Sun Cream Gel SPF 50+

img_5608

За втора поредна година ще се доверя на слънцезащитния крем на La Roche-Posay. Консистенцията му е супер лека и въобще не омазнява кожата, а наскоро открих, че е и страхотна основа за грим. Опаковката му е компактна и лесно преносима.

La Roche-Posay Anthelios Anti-Shine Invisible Fresh Mist SPF 50+

Това е един от най-интересните продукти, които съм ползвала. Матиращият спрей бързо спечели сърцето ми. Той премахва излишното лъщене, матира и има висока слънцезащита. А и е страхотен, защото дори когато нося грим, мога да се напръскам.

COCOSOLIS Suntan & Body Oil Cacao

img_5584

Е, тази година ми се искаше да натрупам бързо шоколадов тен и след дълго търсене попаднах на този страхотен продукт от COCOSOLIS. Уникалното при него е, че е изцяло създаден от натурални съставки. Дори след 1-2 излагания на слънце има видим ефект. Благодарение на него придобиваш сияен тен и копринено гладка кожа! А пък и притежава божествено шоколадово ухание.

Ето това е моята здравословна защита от слънцето през този сезон!

Kisses, Steffani!

2 thoughts on “My Sun Protection Products

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s