My Current Favorites

Здравейте, приятели!

През 2017 абсолютно всеки месец правих месечни любимци, защото често пробвах нови и нови продукти, но тази година реших да е малко по-различно. Та, най-накрая събрах неща, които ме впечатлиха и е време да ви ги покажа. Учудващо, този път няма да обърна внимание на гримовете, а на бялата козметика. Ще бъда максимално кратка, но изчерпателна, защото продуктите не са малко.

Clarins Gentle Exfoliating Refiner

img_4846

Този скраб ми го подари майка ми и се оказа, че е наистина страхотен продукт. Харесва ми това, че е нежен, но наистина много добре ексфолира кожата и я оставя гладка и чиста. Има много хубав аромат и текстурата му е кремообразна. Съдържа 2 вида частици- едните ексфолират, а другите- изчистват кожата.

Pixi Glow Tonic Exfoliating Toner 5% Glycolic Acid

img_4852

Е, щом започнах да говоря за ексфолиантите ще продължа на същата тема. За първи път използвам химически пилинг и в началото се притеснявах много. Тоника на Pixi съдържа 5 % гликолова киселина и не бях сигурна как ще ми подейства. В началото с него имахме love-hate връзка. В първите няколко дни кожата ми се чувстваше добре, но след това ставах цялата на пъпки и прекратявах употребата му и така 2 пъти. Преди няколко седмици реших да му дам трети и последен шанс и се оказа, че този път кожата ми се почувства адски добре, а от пъпките няма и следа. Използвам го веднъж дневно във вечерната си рутина, след като почистя лицето си.

Skinfood Egg White Pore Mask

img_4866

Аз съм си mask junkie и от много отдавна исках да пробвам тази маска, защото прочетох доста положителни ревюта. След употребата ѝ кожата ми е страшно чиста, мека, матирана и много свежа. Цветът на маската е бял, а текстурата ѝ е кремообразна. Слагам си я за 20 минути и я измивам с хладка вода, а след нея нанасям хитратиращ гел или крем.

Gucci Bloom Eau de Parfum For Her

img_4861

Отдавна не ми беше харесвал толкова парфюм, защото в сърцето ми имаше място само за парфюма на YSL- Black Opium, но този на Gucci ме впечатли много. Трудно ми е да описвам парфюми, но този има класически флорален аромат и с него пролетното ми настроение отново е тук. Той е сладък, лек и свеж. Опаковката е елегантна и луксозна, а цветът ѝ ми е страшно любим.

MAC Prep and Prime Fix+ Rose

img_4838

Отдавна си търсех добър фиксиращ спрей, който да ми върши работа, а за този MAC е много известен в Интернет средите. Fix+ е фин спрей за запечатване на грима. Също така го ползвам за основа, поради голямото количество глицерин, което съдържа, а понякога го ползвам и за подсилване на цвета на сенките. Ухае страхотно, а опаковката е красива и компактна.

А вие пробвали ли сте някой от тези продукти?

 Kisses, Steffani

 

2 thoughts on “My Current Favorites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s