My Morning Rituals

Здравейте, приятели!

Сутрините са ми любимата част от деня. Обичам тишината на света и обичам да гледам как оживява, когато слънцето се издига.

Мога да се увия в топлия и пухкав халат и да започна да правя сутрешната си рутина. Тя се състои от точно 3 стъпки, които променят коренно деня ми. Сутрешният режим определя цялото ми настроение и това за мен е от голямо значение. Предполагам, че това важи и за вас.

Топла вода с лимон и алое

img_3794

Напълно съм сигурна, че сте чували за ползите от топлата вода с лимон сутрин на гладно. То помага за храносмилането, балансира pH, а и действа много добре на кожата. Към водата си добавям и 30 ml концентрат от алое вера, което подсилва имунната система.

 Хубава закуска

img_3822

Закуската е най-важното хранене за деня. Обожавам да започвам деня си с вкусна храна, за да направи останалата част от него по-ползотворен и по-успешен. В момента любимата ми закуска е овесени ядки с пресни плодове, кокосов чипс, мед или пълнозърнест тахан и пчелно млечице. Здравословна, засищаща и в същото време мнооооого вкусна. Е, приятелите ми казват, че е ужасно, но с тях имаме страшно различни разбирания по отношение на храната. 😄

What I am grateful for?

img_3832

С времето разбрах, че щастието зависи от способността да изказваме благодарността си. В последните няколко месеца отделям по 5 минути сутрин, за да напиша за какво съм благодарна. Оказа се, че е изключително полезно, не отнема никакво време, а и го правя с огромно желание.

А вие имате ли си сутрешна рутина?

Kisses, Steffani

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s