Too Faced White Peach Palette Review

Здравейте, приятели!

След кратко “изоставяне” на блога, аз отново съм тук! Пролетното настроение вече тотално ме обвзе и реших, че е време да се сдобия с нова палитра, подходяща за това време, което тепърва предстои. Отдавна си търсех бижу в нежно прасковено-розовата гама. В последните месеци постоянно използвам палитрата на Urban Decay Naked Heat, за която съм писала тук и ми е тотален фаворит, но не е подходяща за предстоящия сезон. Все пак пролетта е сезонът, който носи пробуждане и радост. И когато видях палитрата на Too Faced още в техния Instagram бях напълно сигурна, че това е бижуто, с което искам да се сдобия. В началото много се чудех коя от двете палитри да си взема. Just Peachy Mattes Palette съдържа по-топли и матови тонове, а White Peach Eyeshadow Palette е с по-светли и по-студени, затова палитрата може да не се хареса на хора с матова кожа с по-топли отенъци. Е, моята кожа е точно такава и имах големи притеснения дали въобще ще ми отива и я пробвах в магазина. Така че, ако сте решили да си вземете такава палитра ЗАДЪЛЖИТЕЛНО я изпробвайте! 😄 Специфична е, но си заслужава! Всъщност една ог причините, поради която си е взех е, за да гримирам и клиентките си с нея и още следващата седмица ще я изпробвам върху някоя “жертва”.

Сенките са 12 на брой, като са смесени и съдържа сатен, матови и блестящи. Те са в по-светлата гама и са добре пигментирани, е, някои от тях(по-тъмните) имат нужда от надграждане. Всъщност тази палитра е подходяща за леки и нежни гримове, за ежедневни визии. Едва ли ще ви свърши работа за вечерни събития.

Както и при всички гримове от тази колекция, палитрата има сладък мирис на праскова и смокини. Въпреки това, ако сте чувствителни към аромати в грима си, може да не ви хареса. Палитричката идва с мини гид, което се оказа много полезно за мен, защото нямах много идеи за създаване на грим в тази гама. Определено ми трябваше малко време, за да се науча да работя с палитрата, защото винаги съм избягвала тези цветове.

Опаковката ѝ е изключително стилна и красива! Компактна е, а върху нея има принт в люляково омбре и нейното име, плюс една сладка прасковка. Такива прасковки има на още едно място- чрез 2 релефни плодчета се отваря и затваря опаковката. Колко сладко само!!! 😱

С палитрата не идва апликаторче, което леко ме разочарова, защото аз обичам да има (… и никога не го ползвам😂). Огледалото е страшно удобно и голямо, така че нямам проблем да си правя грима без да се гледам на друго.

Е, приятели, с удоволствие ще си ползвам палитричката, защото е страшно подходяща за пролетта.

img_3875 img_3897

img_3916

А вие бихте ли я пробвали?

Kisses, Steffani

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s