What is happiness?

Здравейте, приятели!

Преди няколко дни реших да отскокнa до града, който съдържа любов не само в името си, а и в атмосферата си, а именно PLOVEDIV. Там винаги небето е по-синьо, а слънцето грее много по-ярко. В последно време съм твърде забързана в ежедневието си и истината е, че спрях да се радвам на малките неща. Монотонното всекидневие винаги ме е плашело и сега то изцяло ме погълна и реших, че ми трябва 1 ден, който да отделя само за себе си и да се порадвам на малките блаженства. За това реших да “избягам” за 24 часа в любимия ми град, за да му се насладя. Истината е, че Пловдив ми е голяма слабост и винаги това е спасението ми за моето лошо настроение. И точно докато пиех първото си кафе за деня в арт квартала “Капана”, наслаждавайки се на спокойната сутрин, се замислих какво е щастието. Не веднъж съм говорила за щастието и защо трябва да бъдем щастливи, но това е тема, която винаги е била актуална за мен, защото постоянно се боря с полюсните си настроения (май ще стане доооста личен този пост 😄).

Щастието е радост, любов, надежда, спокойствие, щедрост и вдъхновение. То е в малките неща, малките жестове и добрите мисли. Истинското щастие е всеки ден около нас, стига да имаме сетива да го разпознаем. Оказва се, че то е избор. Може би е най-добрият избор. Това зависи единствено от вас и вашата нагласа. Какво за вас е щастието? Какъв смисъл влагате в тази дума? Не оставяйте малките неща са незабележими, защото те са ключови. Най-щастливите хора са тези, които са благодарни и се съсредоточават постоянно върху любовта към живота. ❤️

И тук ще вмъкна един страхотен цитат, който ме вдъхнови да напиша този пост:

“Be present. Make love. Make tea. Avoid small talk. Embrace conversation. Buy a plant, water it. Make your bed. Make someone else’s bed. Have a smart mouth, and quick wit. Run. Make art. Create. Swim in the ocean. Swim in the rain. Take chances. Ask questions. Make mistakes. Learn. Know your worth. Love fiercely. Forgive quickly. Let go of what doesn’t make you happy. Grow.”

И след голямо лирическо отклонение е време да поговорим и за outfit- а. Дори и да е зима не искам да пренабрегвам по-женствената си визия и държа да нося поли и рокли. Вълнена е, а и е тип “молив”. Всъщност това е една от най-сексапилните поли, които притежавам и преди доста често я пренабрегвах. Готиното е, че този тип пола може да се комбинира много добре с oversize блузки и отново седи секси.

Попринцип за този тип дреха е подходящо да се изберат обувки на висок ток, но тъй като съм достатъчно висока избирах чизми, които карат краката да изглеждат зашеметяващо. Много време те събираха прах в гардероба, но беше крайно време да ги извадя и да покажа на света колко са прекрасни.

Както знаете една от любимите ми дрехи през зимата са блузите и пуловерите с поло яка. Те правят фигурата по-фина, а и топлят. Честно казано, не знам как се навих да си го взема в този цвят, но се опитвам да нося дрехи в различен цвят от черното.

Аксесоарите са малко, но пък реших да не претрупвам outfit-а. Дори и през зимата слънчевите очила са задължителни. Тези са супер различни и изключително сладки. А тази черна чанта е перфектният завършек на outfit-а ми.

Outfit:

Пола: Lee Cooper // Пуловер: Noisy May // Чанта: Valentino Handbags // Очила: Despada Eyewear

2f7adcd7-4f2b-4734-b987-b9a00e59d897 img_3347-1 img_3345 0ffd2d9c-9975-4a00-891e-781cc5a1c837 32a7c313-9e43-4c9c-8ec9-f30ec3cc79c2 5169928a-3fe0-49ed-b1aa-0b06cf304dcb

Е, приятели, желая ви да прекарате един много хубав уикенд и бъдете щастливи!

Kisses, Steffani

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s