TONYMOLY Panda’s Dream Winter Story Review

Здравейте, приятели!

В последно време нямам голямо вдъхновение да пиша beauty блог постове, а имам много неща, които искам да ви покажа. Но най-накрая се стегнах и съм отново тук с поредния бюти пост!

По Коледа получих много продукти, които отдавна бяха в must-have листа ми и исках да пробвам. За щастие, приятелите ми ме познават добре и ги получих като подаръци. Е, попринцип не обичам да ми се подарява козметика, но този път оцелиха в десятката. Отделих си няколко седмици (даже повече) и им дадох време, за да видя дали се спогаждам с тях.

Е, днес реших да ви покажа този сладък комплект на TonyMoly. Използвала съм и други продукти от корейската марка и съм изключително впечатлена от тях. Хидратиращият гел присъства в ежедневната ми рутина и с него кожата ми изглежда великолепно. За него съм ви разказвала тук и е единственият продукт, който хидратира перфектно кожата ми. Сега се досетих, че много скоро мисля да направя обновена skin care рутина, защото тя доста се промени в последно време. Спрях да използвам толкова много грим и да обръщам повече внимание на хидратирана и т.н. glowly кожа.

img_2890

Комплектът съдържа 2 пълноразмерни продукта: крем за ръце и маска за лице.

Ще започна с маската. Това е спасението ми за зимните месеци и имам точно 2 думи за нея: обожавам я! Текстурата на маската е много хубава и лека. Когато я намажа тя веднага попива, а на сутринта кожатата ми е толкова гладка и мека. В интерес на истината, започнах да използвам повече такива маски. Все пак нямам много време и не мога да отделям по 15-20 минути понякога. 😄 Това е спасението ми от ниските зимни температури и силния вятър. Тя върна свежестта в кожата ми, която в последно време липсваше.

Не веднъж съм споменавала, че обожавам кремовете за ръце и постоянно си купувам нови и нови. Постоянно се боря със суха кожа на ръцете и много се зарадвах когато видях, че другият продукт от комплекта е такъв крем. Това е магически продукт! Толкова добре хидратира кожата ми и предотвратява зачервяването ѝ. Освен това има и избелващо действие. 😄 Просто е вълшебен!

img_2909

Харесва ми това, че продуктите на TONYMOLY са страшно икономични и с малко количество се постига страхотен резултат. Ще се повторя (даже потретя), че опаковките са толкова различни и много красиви. Това са продукти, които с две ръце препоръчвам!

А вие пробвали ли сте нещо от корейската марка?

Kisses, Steffani

 

One thought on “TONYMOLY Panda’s Dream Winter Story Review

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s