Denim Addiction

Здравейте, приятели!

През летните месеци ви показах една страхотна визия с дънкова рокля и жълти текстилни кецове. Тогава реших да кръсътя поста Denim Summer. Преди месец намерих перфектната дънкова рокля за зимните месеци и още когато снимахме този пост мислех да го кръстя Denim Winter, за да продължа традицията. 😄 НО в крайна сметка реших да е нещо различно, а именно Denim Addiction. А защо Denim Addiction ли? Защото осъзнах, че имам някаква малка мания към дънкови неща…, но не нормалните. 😄 Хмм.. сигурно съм прихванала нещо от скъпата ми майка, която има същата мания. Та, още от сега си купувам дънови якета за по-топлите дни, които са изключително нестандартни и шантави и ви обещавам, че ще ви ги покажа много скоро.

Е, в този пост ще отдам почит на тази прекрасна дънкова рокля. Деним роклята е винаги добра идея! Все пак денимът е едно неостаряващо вдъхновение! Сигурна съм, че всеки разполага поне с една дънкова дрешка в гардероба си. Кройката на роклята е изключително красива и удобна. Готиното на тази страхотна дреха е, че е достатъчно комфортна и можеш да се впуснеш в нови приключения без никакви притеснения! Всъщност отдавна търсех своята деним рокля, но никога не я намирах. По време на празниците, разхождайки се из красивия Пловдив реших да разгледам какво има в “Галерия 28”. Това е едно страхотно място, което задължително трябва да посетите, защото има уникални неща, а и се провеждат много интересни събития. А ако нямате път към Пловдив, задължиелно ги следете в социалните мрежи. И ето там ме чакаше и моята рокличка! 😄

Покрай януарските намаления се сдобих и с тези много ефектни обувки. Това е нежната революция на кубинката! Дълго време търсех нещо удобно и практично, но в същото време и красиво. Реших да заложа на нещо нестандартно и различно и си взех тези кубинки с каишки, обсипани с капси.

Е, малко се увлякох с приказките, но е време да поговоря и за аксесоарите. Нестандартната и много ефектна гривна си я взех от магазин “Син ключ” в Синеморец. В магазина имаше уникални бижута (и не само) и ми се искаше да го изкупя целия, хаха. Доколкото знам и в София има такъв магазин и скоро ще го издиря! 😄 Гривната ми носи много положителни емоции, защото си спомням за бохемското ми лято!

Е, след толкова много приказки е време да видите и снимките. 😄

Outfit:

Denim dress: Nio Nio Couture // Боти: Stradivarius // Гривна: магазин “Син ключ” // Шапка: Stradivarius

    

Kisses, Steffani

Photography: Емануела Найденова

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s