Current Obsession: Oversized Pullover

Здравейте, приятели!

Оказа се, че времето минава супер бързо и неусетно! Януари е преполовен, а аз дори не го усетих, но когато годината започне толкова приключенски, няма как да се усети.

Днес реших да ви покажа нещо мое много любимо, а именно oversized пуловера. Той се превърна в моята малка зимна мания! Изключително удобен и уютен за студените дни. 😄Този път изчаках януарските намаления и възползвах от тях. И тук е моментът да ви кажа, че в Stradivarius има страшно много пуловери и е истински рай. Искаше ми се да си купя всичките, но няма как! 😄

Той е красив сам по себе си и за да не разваля хармонията реших да заложа на черен плътен чоропагащник. В по-студените дни обичам да го съчетавам и със skinny джинси. Oversized пуловерът е перфектен за outfit-и с наслояване. Обичам да сложа отгоре обемно палто или елек с косъм с колан около талията, шал и шапка.

Познавате ме и знаете, че няма как да не добавя нещо червено в outfit-а си. Това прекрасно колие създадено от страхотната Тихомира Гатева(T.G./handmade art/) си го взех още лятото и имам чувството, че е специално създадено за oversized пуловера и просто си чакаше времето. Е, лятото го съчетавам с различни рокли, но сега ми харесва много. То вкарва цвят и настроение в студените и сиви дни. Тази година си поставих за цел да нося повече бижута. Аз имам много, но сутрин никога не намирам време са си сложа обеци, гердан или гривна. 😄 НО засега се справям много добре и всеки ден нося нещо различно!

Време е да ви разкажа и за обувчиците ми! 😊 Другата цел, която си поставих в началото на тази година е да нося повече цветни неща. Да, знам, че когато дрехите са черни се съчетават по-лесно, но защо пък да не е нещо различно. Тези боти са от Fetish и супер много ме радват. Готиното е, че могат да се носят по 2 начина. Сега съм си взела и чорапки с паделки и нямам търпение да видя как ще стои с тях. Все пак аз си падам по шантави неща! 😄 Е, това е от мен. Сега е време да се насладите и на снимките!

Outfit:

Oversized пуловер: Stradivarius // Обувки: Fetish Fashion// Колие:: T.G./handmade art/

snapseed-21

img_2865

img_2847

img_5108 img_2850

Kisses, Steffani

Photography: Емануела Найденова

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s