Clarins BB Skin Detox Fluid Foundation Review

Здравейте, приятели!

След заслужена почивка от около 10 дни отново съм тук и всичко започва да е по график. 😄 За съжаление, празниците приключиха и вече всеки влиза в своя ритъм. Тази година Коледа мина суууупер бързо, но пък я прекарах страхотно! Тя бе изпълнена със спокойствие, уют и щастие, надявам се и при вас да е било така! 😄 Днес ще си поговорим за един интересен продукт, който е много нетипичен за мен, защото аз съм човек, който не ползва такъв тип продукти, а именно фон-дьо-тени и BB кремове. Не веднъж съм споменавала, че рядко употребявам такива продукти, защото не обичам, но пък сега ми се налага. 🙄 Без нищо по лицето съм плашещо бяла и няма как да не си сложа фон-дьо-тен. 😄 Реших да заложа на нещо по-леко и без да чета никакви ревюта (странно за мен) си купих BB Skin Detox Fluid на Clarins. Консултантката в Douglas беше много мила и ми помогна да избера подходящия за мен продукт.

BB кремът на Clarins има наистина много добро покритие. Прикрива повечето дефекти, изравнява тена и седи изключително естествено на кожата. Придава и лек блясък, което е още един плюс. Просто с него лицето излежда много чисто и свежо! Впечатлена съм, защото не мислех, че още от първия път ще оцеля перфектния продукт за моята кожа.

img_2823

По отношение на текстурата, тя е кремообразна и лесна за нанасяне, а и придава комфортно усещане за лицето.

Нещо друго, което ми харесва в него е трайността му. Знам, че когато ми предстои дълъг ден и искам гримът ми да остане на мястото си, мога да разчитам на него.

Хубавото е, че не запушва порите и досега не са ми се образували пъпки от него. Почти от всички фон-дьо-тени и BB кремове има последствия и това може би е една от причините поради, която не обичам да си слагам.

BB кремът определено е подходящ за комбинирана кожа. Опаковката на BB Skin Detox Fluid е стилна и красива. Харесвам я много, защото е в любимия ми червен цвят. Още един плюс е, че е с помпичка, така мога да преценя точно колко продукт ще ми е необходим. За цялото ми лице ми стигат 2 помпички. Обичам да го нанасям с четката от Real Techniques Stippling Brush. А основата, която най-често ползвам под него е от лимитирана серия на Maybelline с Gigi Hadid. Все още я пробвам, но засега се представя добре и много скоро ще има ревю за нея. 😊

img_2827

Единственият недостатък на BB крема е, че го има в много малко цветове, но аз намерих перфектния за мен: 02 Medium. Силно препоръчвам този продукт!

img_2842

Тази година ще се опитам да правя повече ревюта на продукти, защото има много, които просто чакат търпеливо да им дойде времето за блог пост.

Kisses, Steffani

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s