Save the moment

Здравейте, приятели!

1 януари. Първо включване за 2018 година с пост от категорията, която ми е най-любима, а именно Fashion. И в този пост ще си поговорим повече за “нещата от живота”, хаха, и по-малко за дрехите, с които съм на снимките.

И не, няма да давам обещания за новата година, нито ще правя bucket list с нещата, които ми се иска да направя, защото аз не съм такъв човек и просто се пускам по течението. 😄 И след различното започване на поста и дългите обяснения е време да започна по същество!

Първо:

Честита Нова Година, приятели! Желая ви една незабравима година! Обичайте, защото да обичаш е много красиво! Пътувайте и откривайте нови места! Запечатвайте момента! Бъдете себе си и сбъдвайте мечтите си! Бъдете щастливи и благодарни!

И ненапразно ви пожелах да запечатвате момента, защото наскоро реших да си направя подарък от мен за мен. Взех си нещо, за което си мечтаех от много време, а именно фотоапарат за моментни снимки! Бижу, което вече не оставям! Голямо удоволствие е да запечатваш всеки един момент на polaroid-на снимка и да си ги събираш в кутия, а след време да ги разглеждаш и да им се радваш!

И май е крайно време да поговоря малко и за outfit-а ми. 😄 Както знаете пуловерите са неизменна част от гардероба ми и леееко се увлякох тази година с тях, но никога не са излишни! Този пуловер е от колекцията на Heidi Klum за Esmara и е жесток! Някак си не изневерих на “веселото” черно, но много разчупих с целия outfit, заради интересната материя на блузката. Панталонът си го взех от един малък бутик в Благоевград и той е моето спасение за по-студените дни, защото е вълнен, но е много елегантен. А това е една от най-носените шапки за поредна година. Супер удобна, връзва се на всичко, а и е подходяща за bad hair days. 😄

Много скоро ще се върна към стария график и ще има по 2 поста на седмица: вторник и петък.

Outfit:

Пуловер: Esmara by Heidi Klum // Палто: Модна къща Ревю

img_2994

img_3071

3cd96cac-93b1-4d7a-8578-73b29c18ef9c

img_3068

Kisses, Steffani

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s