Blogmas: My greatest achievement this year

Здравейте, приятели!

Остава точно седмица до 2018 и всички започват да правят равносметка за постигнатите цели през изминалата година. Разглеждайки стари снимки във Facebook попаднах на снимка, която съм публикувала на 31 декември 2016, започвайки с текста “ #366of366, РАВНОСМЕТКАТА:..”. В навечерието на Коледа реших да напиша за равносметката от тази година. Последен пост от #Blogmas 2017, изключително личен и написан на един дъх с много много любов.

img_1853

2017 бе изпълнена с положителни емоции, щастие и сбъднати мечти. Пътувах и откривах нови места. Обичах и бях обичана. И ще продължавам да обичам. Много. Запознах се с нови хора. Учех се от грешките си. Падах, ставах и продължавах напред с гордо вдигната глава. Започнах да снимам. Започнах да пиша повече и го показах на света. Показах на света на какво съм способна и ще продъжавам да го правя!

Експериментирах. Рискувах. Научих се да бъда благодарна за всичко, което имам. Влюбих се в живота. Но има едно нещо, което е много важно за мен и смело мога да твърдя, че това е най-голямото ми постижение за 2017! Нещо, което промени начина ми на живот и начина ми на мислене. Защото мисълта е ключова, когато става въпрос за постигане на успех в живота. Преодолях страховете си и повярвах в себе си! С времето разбрах, че вярата в себе си е основна движеща сила за справянето с предизвикателствата. Започнах да си поставям чисти и ясни цели и да се боря, за да ги постигна. Приех себе си, такава каквато съм. Промених се и започнах да търся позитивното навсякъде. Понякога хората са склонни да подминават положителното и да се спират на отрицателните емоции. И точно тази черта отнема вярата ни в себе си! Повярвайте в себе си и в мечтите си! Работете за тях и ги сбъднете!

img_1846

P.S. Благодаря и на The Ema’s Pwsче ми се съгласи на шантавата идея да снимаме на -6°C с димки някъде из гората. 😄 И въпреки замръзналите ни ръце и мокрите ни крака се получи една страхотна фотосесия и в края на нея бяхме толкова ентусиазирани. Много скоро ще има още нови и интересни снимки, защото ние с Ема сме пълни с идеи!

И все пак след 20 поста оживях, а сега отивам да си почивам! 😄 Скоро ще се завърна с още интересни и различни постове! Весели празници! Насладете се на времето с любимите хора!

Photography: The Ema’s Pws

Kisses, Steffani

1 day till Christmas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s