Blogmas: Empties #2

Здравейте, приятели!

Тази седмица реших да наблегна на beauty постовете, за да останат по-интересните и по-личните постове за последната седмица на Blogmas. Днес реших, че е време за втория пост на Empties. Днес ще продължа да говоря за грижата за кожата.

Кремове за тяло

През 2017 използвах много различни кремове за тяло. Доста време ми отне да намеря крем, който максимално да хидратира кожата ми. Има продукти, които страшно ми харесаха, но има и такива, които ме разочароваха.

img_2130

Лосион за тяло A for Avocado

Продукт, който ми е много любим. Ухае страхотно на какао и омекотява кожата. Хубавото на продукта е, че е в удобна опаковка, която може да бъде изхабена наистина докрай.

Lush Snow Fairy Body Conditioner

Балсамът го получих миналата Коледа и много ми хареса. Ухае на детска дъвка и прави кожата кадифена, а ароматът е много дълготраен.

Bioderma Atoderm Intesive Ultra-Soothing Balm

Това е моят спасител за зимата. След употребата му кожата ми е адски хидратирана и мека, а и е много икономичен.

Cien After Shave Balm

Ще се повторя пак, но продуктът хидратира кожата ми и я успокоява след бръснене, а и ароматът е много приятен.

Le Petit Marseillas Lait Hydrant

Имах големи очаквания към този лосион, но въобще не ми хареса. Когато се намажа имам чувството, че лосионът запушва порите ми. 🙄 А и след намазването му започва да се бели и не е приятно.

Mixa Intensive Care Dry Skin Rich Body Milk Intense Nourishment

Друг продукт, който ме разочарова е този на Mixa. Много трудно попива и трябва да изчакам докато напълно изсъхне, а понякога нямам толкова време. А и не хидратира достатъчно кожата ми.

Скрабове за тяло

img_2144

Organic Shop

Raspberry Cream Body Scrub

Belgian Chocolate Body Scrub

Това са разкошни пилинги за тяло. Придават на кожата невероятна мекота, а ароматите и на двата скраба са страхотни и не са натрапчиви. Единственият проблем е, че свършват доста бързо.

Garnier Oil Beauty Nourishing Scrub

Ексфолира много добре кожата, но и я хидратира. Икономичен продукт, който е  в много удобна опаковка.

Rituals The Ritual Of Dao Body Scrub

Този продукт го получих като подарък и много се зарадвах. 😄 Отдавна исках да пробвам козметиката на Rituals. Обичам след дълъг ден да си взема топъл душ и да ексфолирам кожата си с тази скраб. Тя съдържа много фини частици, които омекотяват и успокояват кожата.

Lush Lip Scrub Mint Julips

Много често устните са ми напукани и сухи и имат нужда от добра ексфолиация. Това е любимата ми скраб за устни. Ухае много свежо и приятно, а след употребата му устните са ми като кадифе.

Масла за тяло

img_2127

Nuxe Huile Prodigieuse

Не веднъж съм говорила за този страхотен продукт на Nuxe. Спасителят за сухата ми кожа. Ухае божествено и това масло ми е абсолютен фаворит!

Какаово масло

Какаовото масло е страхотно за чувствителна и суха кожа, а това лято го използвах за по-бързо почерняване на кожата и определено имаше резултат.

Bio-Oil

Четох много положителни отзиви за този продукт. Той премахва белези и стрии и реших да го пробвам. Истината е, че не видях големи резултати след употребата му, но аз бях и много нередовна.

Kisses, Steffani

12 days till Christmas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s