Blogmas: Kat Von D Shade+Light Contour Palette Review

Здравейте, приятели!

Оказа се, че много ми харесва да правя ревюта на различни продукти и особено да ги снимам в детайли! 😄 Нямаше как да не се възползвам от намаленията на Sephora по време на Black Weekend и реших да си взема нещо, за което отдавна си мечтаех, а именно контуриращата палитра на Kat Von D. Знам, че много се е говорило за този продукт, но нямаше как да не споделя и свойто мнение. 😄

Окей, това е нещото, което завладя сърцето ми в момента, в който я взех в ръцете ми. Палитрата съдържа 3 хайлайтъра и 3 контуриращи пудри. Опаковката е изключително красива: черна картонена кутия с релефен надпис и с магнитно затваряне. От вътрешната страна има огледало, което е доста голямо и много удобно.

Lucid (хайлайтър) и Sombre (контурираща пудра) са предназначени за светла кожа.

Lyric (хайлайтър) and Shadowplay (контурираща пудра) са за по-тъмна кожа.

 Levitation (хайлайтър) and Subconscious (контурираща пудра) пасват на тъмна кожа.

img_1820

Използвам палитрата както за лице, така и за очи. А най-подходящите пудри за моята кожа са Lyric и Shadowplay. Прахообразни са и се усещат като коприна върху лицето. Силно пигментирани са и се разнасят изключително лесно. Има различни нюанси на контуриращите пудри и хайлайтърите, така че да можете да изберете перфектните за вашата кожа. Откакто я имам я ползвам постоянно и цената си заслужава! А и е перфектен подарък за предстоящите празници!

А вие пробвали ли сте я?

Kisses, Steffani

13 days till Christmas

 

One thought on “Blogmas: Kat Von D Shade+Light Contour Palette Review

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s