Blogmas: Sephora Winter Queen Face Palette Review

Здравейте, приятели!

В последно време съм в настроение да пробвам нови продукти и постоянно да експериментирам с тях и днес ще ви разкажа за една от палитрите на Sephora от коледната им колекция, а именно Winter Queen Palette. Тази година всички продукти са повече от страхотни, всичко е изпипано до последния детайл и с тях се потапяш в една зимна приказка. 😊

Когато видях палитрата в Sephora бях супер впечатлена, защото опаковката е повече от сладка! Толкова е красива, а и носи много коледно настроение.

Миналата година се сдобих с цели 4 и все още си ги ползвам и съм много доволна. И тъй като съм се заринала с много палитри за очи, реших да е нещо по-различно и си взема нещо за лице.

Палитрата съдържа 2 ружа, 1 бронзираща пудра и 1 хайлайтър. Всички продукти съдържат блясък, който седи изключително нежно на лицето и придава свеж вид на кожата. И двата ружа са много красиви (прасковен и розов). Бронзиращата пудра е страхотна за това време. Той е маааалко по-топъл тон, но аз харесвам точно такива. Единственият проблем е, че се блендва малко по-трудно, но не е болка за умиране. 😄В опаковката хайлайтърът изглежда изключително пигментиран и силен, но когато се нанесе на лицето седи много красиво и нежно.

img_1955

За цената си това е страхотен продукт! Палитрата е много компактна и в една опаковка са събрани ружове, бронзираща пудра и хайлайтър, което е супер за пътуване.

А вие пробвахте ли нещо от коледната им колелкция?

 Kisses, Steffani 

 

One thought on “Blogmas: Sephora Winter Queen Face Palette Review

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s