Inspired by simplicity

Здравейте, приятели!

Най-накрая успях да снимам този outfit пост, защото грипът не ме подмина и плановете ми да го снимам още миналата седмица се провалиха. И все пак, finally, е тук и съм страшно доволна от снимките, които се получиха. А пък докато снимахме едно котенце хареса да е пред обектива и реши да се присъедини към мен. 😄

Ноември дойде и с времето започвам да харесвам все повече и повече красивата есен. Падащите листа, студения въздух и игривите слънчеви лъчи ме зареждат с толкова положително настроение. И да, наистина вече е студено, НО с фотосесиите, които правим сега се подготвям за по-студените дни, когато ще снимам outfit постове.

Тези дни имах малка ваканция и се възползвах от нея. Направих си графика за блога за следващите няколко седмици, наснимах за предстоящите постове и най-важното е, че наваксах със съня.

Отдавна си търсех палто, което е подходящо за това време и си взех това от Caliente. То е от мек вълнен плат в сив цвят, а отвътре е с червен кариран хастар. Към него имаше и брошка, но на мен не ми харесваше и реших просто да я махна.

Може би обичам есента, защото мога да нося шалове, шапки и най-вече БОТИ. С тези боти си изкарах цялата есен, защото са изключително удобни и стилни. Имат лек акцент в златно и така модерните каишки.

С времето замених дънките с панталони и все по-рядко залагам на дънките. Този панталон ми е адски любим. Много е екстравагантен, а пък и топли много.

Аксесоарите в outfit-а ми са два- чантичка и обеци. Любимите ми цветове са черно, бяло и сиво и в повечето случаи залагам на тях. Но много ми се иска да започна да нося по-цветни неща и затова залагам на цветните аксесоари. Тази чантичка може да не побира много неща, но пък е страшно готина. И все пак намира се място за телефон, пари и червило.

Обеците са просто прекрасни. Те са направени от талантливата Пламена Владимирова и не мога да спра да ги нося. Изключително красиви, а и не са тежки, което е голямо предимство.

За мен този outfit е семпъл, но много стилен. Никога няма да изневеря на любимите си цветове и ще продължавам да залагам на тях, но с леки цветни акценти.

Simplicity is the keynote of all true elegance

                                                                                                                                     Coco Chanel

Outfit:

Поло: H&M // Панталон: Pause Jeans// Палто: Caliente // Обувки: Armani Jeans // Обеци: The Blackout Label

5b889da4-570a-4bb9-a2e3-76472ca2d484
img_1566 09368e1d-af26-4820-9e12-a70ea848a5f6

5f2f5fae-a607-402d-8a6c-f97050ddf098  

Kisses, Steffani

 

4 thoughts on “Inspired by simplicity

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s