September Favorites 2017// Любими продукти за месец септември 2017

Здравейте, приятели!

Времето става все по-студено, дните все по-къси и още един месец измина, което означава нов beauty пост. С идването на по-студените дни започвам да се грижа по-усилено за кожата си и да я хидратирам максимално. Още ме държи лятното настроение и все още не слагам много грим и кожата на лицето ми се чувства  добре.

1. Skinfood Black Sugar Mask Wash Off Exfoliator

img_1239

За да ми изглежда чиста кожата освен, че не нося много грим, също я хидратирам и ексфолирам добре. В момента използвам скрабта за лице на Skinfood, а това са тестерчета, които имам от Sephora. Много скоро ще си взема и пълноразмерния продукт. Текстурата на скрабта е груба, но ексфолира много добре. След употребата ѝ кожата ми е много мека и предпочитам да си сложа от маската на Skinfood с кокос, за да се хидратира. Не е препоръчително да се използва всеки ден, защото е твърде груба, но 1-2 пъти седмично действа страхотно. Има хубав аромат и премахва мъртвата кожа.

2. Garnier Oil Beauty Nourishing Scrub

img_1228

Е, щом започнах със скрабта за лице, ще ви разкажа и за скрабта за тяло, която ме впечатли много. Не съм голям фен на продуктите на Garnier и нямах много надежди и за този, но пък се оказа страхотен! Бях в търсене на нова скраб за тяло, защото предишната, която използвах свършваше твърде бързо. Тази на Garnier ухае много хубаво, не дразни кожата и я ексфолира добре, а и е в много удобна опаковка.

3. Black Opium by Yves Saint Laurent

img_1234

През този месец открих един страхотен парфюм! Това е Black Opium на Yves Saint Laurent. Влюбена съм в него! Ароматът му е мистериозен и пленяващ. Ухае на жасмин, кафе и ванилия. Сладък аромат, но не натрапчив. Има страхотна бляскава опаковка, която ми харесва страшно много.

4. L’ Oreal Colour Riche Matte Lipstick

През месец септември си намерих и перфектното червило за есента. Това е червилото на L’Oreal от тяхната Colour Riche Matte Lipstick колекция в цвят 463 Plum Tuxedo. То е в приятен лилав цвят. Може би това е колекцията на L’Oreal, която най-много ми допада. Използвам и други червила от същата серия. Това червило се усеща изключително комфортно на устните. Достатъчно пигментирано е, не се размазва и е дълготрайно.

5. Alverde Natur Kosmetik Eyeshadow Base

img_1230

Винаги когато си купувам нови продукти чета и гледам ревюта из интернет пространството. Но не стана така и с този продукт. Базата ми беше свършила, а спешно се нуждаех от нова и в бързината взех тази на Alverde, защото знам, че кожата ми реагира нормално на продуктите от тази марка. И, учудващо, базата се оказа много добра. Има лек, незабележим цвят. Текстурата не е твърда течна, а сенките върху нея се разнасят много лесно. Харесва ми и опаковката, защото продуктът не се замърсява.

Kisses, Steffani

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s