My birthday outfit

Здравейте, приятели!

Октомври е моят месец, а вчера беше и моят ден! И сега ще ви покажа моя birthday outfit! Нямам търпение да ви разкажа, така че да започваме!

Обожавам рокли и блузи с паднал ръкав и ме е яд, че са най-подходящи за лятото, но вчера времето ми се усмихна и беше достатъчно топло за такава рокля. Първоначално outfit-ът ми трябваше да изглежда съвсем различно, но като видях колко е слънчево и топло реших, че ще си сложа рокля. Опитвам се максимално да се нарадвам на роклите си, защото знам, че съвсем скоро ще е твъде студено за тях. И си обякох тази от RADA Fashion , която си взех в края на лятото от малкото им магазинче в Ахтопол, където имаше страхотни дрехи. Много ми харесват и цветовете ѝ- тъмно синьо и розово.

Време е да ви разкажа и за аксесоара, който избрах. Не съм голям фен на чокърите, но още като видях този на Капана Фест се влюбих в него. Имаше толкова много чокъри в различни цветове и с различни украси, но този ме грабна просто. Помпоните и крилата го правят много по-различен и е страхотно допълнение към повечето дрехи, които притежавам. Имах и възможността да се запозная с авторката на бижутата и задължително трябва да видите страницата ѝ и ще се убедите какви красоти създава.

Тази година реших да празнувам рождения си ден само с най-близките и да освободя деня си и да не бързам за никъде (най-любимото ми). И както написах вчера в Instagram, да бъда обичана и щастлива. ❤️

Outfit:

Рокля: RADA Fashion // Чокър: Forget-Me-Not// Чанта: Michel Kors

img_2480

img_2460

img_2448

Location: Sofia, Bulgaria

Photography: The Ema’s Pws

Kisses, Steffani

 

One thought on “My birthday outfit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s