Denim Summer

Здравейте, приятели!

Въпреки лошото време тези дни на мен ми е слънчево в душата и сега ще ви покажа снимки от една доста шантава фотосесия (на нестандарно място) с визия, която е толкова готина.

Един от най-модерните цветове за лято 2017 е жълтото. То е свежо и внася толкова настроение. И честно казано, ако не беше майка ми да ме накара да си купя кецовете, нямаше да се осмеля (Благодаря ти, мамо!). А текстилните кецове (всякакви цветове) са ми must have в гардероба за лятото. Толкова са удобни, а и се връзват на много outfit-и.

Аз съм голям почитател на деним дрехите и тази рокля е страхотна. Тя всъщност не е моя, а на майка ми(And again..Благодаря ти, мамо!), но толкова ми харесва, че ѝ я взех без да я попитам. 😂 Свободна е и с нея се чувствам толкова комфортно.

Няма как да не поговорим и за аксесоарите. Тази гривна допълва цялата визия. Толкова е интересна и красива. Не е за вярване, но тези слънчеви очила са от DM и са си една огромна находка.

Време е и да ви разкажа за мястото, на което са правени снимките. Това е биозеленчуковата градина на леля ми и дори си нямах и на идея, че ще снимам точно този ден. Но снимките толкова ми харесват, толкова шантави, а светлината е уникална (фотографите ме разбират).

Outfit:

Рокля: Reserved/ Гривна: T.G./handmade art/

2017-07-17 14.29.06

2017-07-17 14.31.05

Kisses. Steffani

One thought on “Denim Summer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s