Защо започнах блога си?

 

Здравейте, приятели!

Нов месец, нова рубрика! Честно казано в последните няколко седмици бях много натоварена и уморена и нямах никаква мотивация да пиша за блога. НО вече съм тук, след няколко дни internet detox и пълна почивка, съм заредена с енергия за нови и различни (chill, разбира се) постове.

Тази рубрика я кръстих #storytime и исках да я направя още откакто стартирах блога.

 

 

Първата тема ще е “Защо започнах блога си?“.

Мога да разказвам много по тази тема, но ще бъда кратка, защото съм сигурна, че не ви се чете твъъърде дълъг пост. Та, стига толкова отклонения, нека започвам по същество!

Преди 6 месеца( и повече) имах нужда от нещо ново в моя живот…нещо различно. Имах нужда да споделям мнението си някъде, да говоря на свобода и да го правя по свой начин. Тъй като аз постоянно чета различни блогове на български и чуждестранни блогъри, тогава ми хрумна идеята да направя свое интернет пространство, където да споделям нещата, които ме вълнуват. В началото бях изключително несигурна в себе си, но съм щастлива, че семейството и приятелите ми ме подкрепиха. Едва ли щях да започна да се занимавам с това начинание, ако не бях получила тяхната подкрепа и одобрение.

Горда съм, че го правя. Захванах се с това, защото исках да вдъхновявам хората около себе си, да им давам идеи и да внасям цвят в сивото ежедневие.

Blog to express

Not to impress

С две ръце ви подкрепям, ако се двоумите да стартирате блог. НАПРАВЕТЕ ГО! Пишете по темите, които ви интересуват и ви харесват. Бъдете смели!

20170617124932_img_0958-01

Kisses, Steffani.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s