One brand, three products// Една марка, три продукта

Здравейте, приятели!

Време е за ново ревю и този път реших да е на 3 продукта, които исках да пробвам от много дълго време. Възползвах се от промоциите на DM, които имаше през месец април там и най-накрая си ги взех.

Ще си поговорим за продуктите на Maybelline: стик за контуриране, кремообразен хайлайтър и очна линия.

1.Maybelline Master Contour V-Shape

В началото бях изключително разочарована от контура, защото го разнасях с пръсти и точно там беше грешката. Но реших да пробвам как ще се разнесе с beauty blender и…. о, влюбих се в ефекта. 😍 Имам по-светлия цвят и сега седи много добре на кожата и за лятото обмислям да си купя по-тъмния вариант. Нанасям го под скулите и челото. С продукта на Maybelline се получава натурално изглеждащо скулптуриране на лицето. Честно казано не ползвам хайлайтъра, но ми харесва, че в компактна опаковка са събрани 2 продукта. Сега мисля да си взема на W7 Chunky Bronzer, защото прочетох много добри отзиви за него.


 

2. Maybelline Master Strobing Stick

Хайлайтърът е много хубав! Имам номер 100, който има розов тон. Пигментиран е, но не седи натрапчиво на кожата. Нанася се много лесно. Частиците са много фини и седят много естествено на кожата. Отново го разнасям с beauty blender. Прекрасен е за ежедневен грим.

img_5273

3.Maybelline Master Precise Curvy Liquid Eyeliner

Честно казано съм със смесени чувства за очната линия. Има интересна форма. С нея може да се направи дебела и тънка очна линия, зависи какво желаете. Нанася се лесно и е силно пигментирана. Формата позволява да си направите така известния “cat eye look”. Проблемът е, че понякога се размазва, но не толкова видимо.

А вие пробвали ли сте продуктите на Maybelline? Доволни ли сте?

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s