April Favorites 2017// Любими продукти за месец април 2017

Здравейте, приятели!

Не мога да повярвам колко бързо мина месец април и не мога да повярвам колко студено беше (говоря за пореден път за това, но главата ми не го побира 😂). Е, силно се надявам странното време да е отминало и вече да е топло и слънчево. 😂

Аз отново се увлякох и май е време да започвам да говоря за най-важното, а именно любимите ми продукти за месеца.

1.Олио за всеки тип коса L’Оreal Professionnel Mythic Oil

img_2906

Преди 2 месеца си направих balayage и оттогава крайщата ми са много сухи. Търсех решение на проблема и четох много за продукта на L’ Oreal. Олиото е страхотно! Имах притеснения, че ще ми се омазни косата, но това не се случи. Икономичен е, има прекрасен аромат и я подхранва. Харесва ми това, че я прави много мека.

2.Rimmel Wake Me Up Concealer

img_2900

Взех си поредна опаковка от този страхотен коректор. Основно го използвам за ежедневния си грим, за да прикрия черните кръгове (от недоспиване, разбира се😂). Но понякога го използвам и когато слагам по силен грим, за да изсветля брадичката, челото и носа. Моят цвят е 30- Classic Beige и ми пасва перфектно.

3.L’Oreal Infallible Mattifying Base

img_2920

 

Тази база я използвам от 2 месеца и си я купих, защото нямах избор 😄, но всъщност се оказа много хубава. Отидох в магазина, за да си взема поредната опаковка от базата на Garnier и разбрах, че е спряна от производство. Момичето ми предложи тази на L’Oreal и аз купих, защото ми стана интересно дали е по-хубава от любимата ми. Този продукт е перфектен за кожа, която е склонна към омазняване. Силиконова е, а и лицето изглежда много гладко.

4.EcoTools Precision Blush Brush

img_2894

Не очаквах, че четката ще ми хареса толкова много. Тя е бамбукова и е направена от естествени материали. Закупих си я импулсивно. Страхотна е за руж, бронзър и хаилайтър. Много е мека, лесно се мие, а и цената е нормална. Единственият ѝ недостатък е, че краде много от продукта.

5.Sephora Rouge Cream R61

 

Е, както винаги има и червило. Този път е на Sephora. В последно време имам мания по червилата в по-светли тонове и даже започнах да ги нося много по-често, отколкото ярките цветове. Това червило ме спечели, защото хидратира изключително много устните, дълготрайно е, а и се нанася толкова лесно! Какво повече мога да искам от едно червило? 😄

Kisses, Steffani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s